Tilbakemeldinger

Tilbakemelding fra Hanne Nilsen:

Den følelsen  ❤️ ☀️ når du har fått hverdagen din tilbake og kan glede deg til å gå på jobb igjen, glede deg til å kunne gå i fjellet  ❤️ gleden av å kunne være med vennene og familien ut på turer igjen. Den følelsen er ubeskrivelig!!! ❤️ ☀️ . I måneder har jeg slitt med betennelse i begge hæler, akilles og menisk! Det gjør at det blir vanvittig vondt å gå, bevege seg, ja i det hele tatt å stå opp om morgenen er vondt!!   det endte med sykemelding over en lang periode, noe som heller ikke er godt for kroppen eller sjela! Tilslutt er eneste utvei sprøyte med kortison i begge hæler, noe jeg ikke egentlig ville.  Ved en tilfeldighet la min venninne( Tone) ut et innlegg som hadde hjulpet henne da hun fikk akutt plage med ryggen. Tenkte da at jeg også kunne prøve! ALT skulle prøves for jeg fikk kortison i hælene! Jeg bestilte time hos MAGNETMANN.NO på KILEN i Tønsberg! Jeg prøvede 30.minutter med magnet trommel og 30 minutter detox fotbad. Behandling i trommel begynte å virke etter få minutter og betennelsen slipper taket. Etter fotbadet ble bena mye lettere. Etter 1 times behandling kan jeg gå ut fra magnetmann.no sine kontorer på Kilen i Tønsberg, uten smerter.  ❤️ en helt utrolig følelse og virkelig verd å prøve!  ❤️ konklusjonen min er; Prøv magnetmann.no på Kilen, om du har plager! Det er virkelig ved det!!! ❤️ ☀️ jeg gleder meg syykt til å gå på tur med familien igjen!! Tusen takk for at jeg fikk hverdagen min tilbake!!  ❤️ ☀️

Tilbakemelding frå Tone Mette Horsgaard:

Fikk låsing i ryggen i går etter tunge løft, hadde smerter så tårene trilla når jeg beveget meg. La meg en halv time i magnettrommelen, måtte ha hjelp for å komme meg på benken pga. smerter. Etter 20 min hørte jeg det «smalt» i korsryggen. Jeg klarte å gå av selv, og gikk med strak rygg. Smertene ble borte. Magnetmann så på meg med like store øyne som jeg hadde. Dette burde vært filmet. Helt utrolig, kan gå på jobb i ettermiddag uten smerter  ❤Takk  ❤ANBEFALLES  ❤Kom å få hjelp om du får akuttsmerter  ❤ Hos Magnetmann Sam. Kristian Skår  ❤

Fibromyalgi

Tilbakemelding på magnettrommel og detox fotbad.

Hei Sam. Beklager at jeg ikke ringte i dag tidlig som lovet… men jeg har sovet til nå Jeg har vært oppe på mine vanlige turer til toalettet, gått trappa uten knesmerter, og sovnet med en gang igjen! Gubben trudde jeg gjorde meg til da jeg kom ned klokka 06.00 og han var på tur til jobb, se sa jeg, jeg halter ikke og er ikke stiv i ganglaget! Jeg gjorde det jeg skulle gikk opp igjen og sovnet som en sten. Har en avtale nå klokka 13.00 og forsov meg nesten til den Jeg må ha en runde til i trommelen på kneet, så må ankler, hofter og nakke tas! Håper så inderlig dette vedvarer!! Kanskje jeg skal prøve på magen også?

Fikk melding fra en dame i sted, hun ville høre litt om hvordan jeg opplevde behandlingen hos deg og ble helt «matt» hun ringte deg og pratet med deg sa hun Tenk om vi nå får skikkelig blest rundt magnetmann I dag har det gått i ett, jeg er ikke sliten og har IKKE vondt i kneet!! Magen krangler enda men har tro på at det også bedrer seg jeg nå Vi reiser over til Sverige for å traske i butikker litt nå. Da får i hvertfall kneet prøve seg.

Heidi Sivertsvik

Irritasjonshoste

Har slitt med irritasjonshoste i 3 år uten at legen har funnet ut av det. Hostet så tårene rant og noen ganger helt til jeg brekte meg. Tatt allergitest, undersøkt ører, hals, hjerte og lunger. Prøvd astmamedisin og div hostesaft og -tabletter. Ble så lei og sliten og prøvde også fjernhealing. I desember fikk jeg låne et magnetarmbånd og merket etter 14 dager at hosten så å si opphørte. Armbåndet ble levert inn igjen i begynnelsen av januar og ganske raskt var hosten tilbake igjen. 17. januar kjøpte jeg armbånd og ganske snart var hosten borte igjen. Glad jeg tok imot tilbudet om å låne armbåndet . Var i utgangspunktet skeptisk, men endelig ser det ut til at jeg har funnet noe som iallefall hjelper meg – og kanskje andre som sliter med det samme.»

Torill Bente Sandberg

«Eg var i utgangspunktet skeptisk til magnetar. Høyrde frå fleire kollegaer at dei brukte magnetarmband og var fornøgd med det. Tilfeldigheitene gjorde at eg gjekk innom butikken din. Fekk i byrjinga av februar 2016 låne armbandet i tre veker. Kjende umiddelbart at noko skjedde. Det tok ikkje lange stunda før eg var overbevist og kjøpte armbandet. Etter å ha vore plaga med dagleg hovudverk i 25 år, er eg i dag kvitt plagene mine.

Tusen takk for at du overbeviste meg.»

Sissel Nilsen

Nikkel-allergi og høyt blodtrykk

Undrenes tid er ikke forbi!! Jeg har hatt nikkelallergi i 40 år, og høyt blodtrykk i 20 år.

Jeg har måttet ha brukt plaster på magen, da huden min reagerte på beltespennen jeg hadde på beltet mitt.

I 2014 fikk eg låne et magnetarmbånd av Sam.Kristian Skår på Gran Canaria.

Magnetarmåndet var nytt, så jeg fikk bare testet det ut over natten.

Og dette ble  en fantastisk opplevelse.

På 8 timer, så forsvant nikkel-allergien!!

Kjøpte magnetarmbåndet umiddelbart. Etter kort tid,så stabiliserte blodtrykket seg også!!

Jeg har reklamert for ”magnetmannen” og magnetene hans, og mange av mine venner har kjøpt magnetarmånd av han.

Bo Andersson
Lysekil
Sverige

Se artikkelen «Armbånd med dempende smerte».

Hei hei! Kjøpte et magnetarmbånd av deg for en stund siden.Kjøpte det først og fremst for hjelp til en vond skulder. Det var så ille at nattsøvnen ble avbrutt mange ganger hver natt.Vanskelig med enkle ting slik som å ta på genser. Å ta armen bakover kunne jeg bare glemme.Er veldig fornøyd med resultatet.Har ikke smerter lenger og ingen problemer med å bevege armen .Kjenner jo at jeg ikke er helt som før men dette kan jeg fint leve med. Må også fortelle at jeg har hatt store problemer med en ilke under foten,hatt problemer i 35 år.Vurderte faktisk operasjon fordi den var så plagsom.Veldig overasket når jeg oppdaget nå at den omtrent er borte.Fantastisk bivirkning.Tusen takk for fantastisk hjelp!!

Alice Henriette Tufte

 

Se artikkenen «Medisinfri med magneter» fra Bedre Helse nr. 7 – 12

Betennelse i skulder pluss store problemer med ein finger

Enkelte ting tror man på,andre ting ikkje.Har i flere år hørt om magnet armbånd, men har bare tenkt på det som en fjollete mote sak. Men Sam.Kristian Skår lot meg låne ett – heilt gratis – i fjorten dager for å prøve å få skulderen min i orden. Etter 2 dager var skulderen bort i mot heilt fin. Men eg merka meg att en finger som eg har vert plaga med i 15-20år, også begynte å fungere normalt igjen. Heilt utrulig men sant Tidlegare så hadde eg problemer med å rette den ut, etter å ha knytt handa. Eg vart så imponert att eg kjøpte magnetarmbandet tvert, etter endt prøvetid. Så stikk innom ”magnetmannen” og kjøp eit armband. Det einaste du risikerer, er betre helse! Det har mest sannsynlig en forebyggande effekt også. No har eg blitt en BELIEVER .

Rune Frislid
Nordfjordeid

Betent kne
Lovde å sende ei tilbakemelding på magnetbandet eg kjøpte av deg.
Eg la på alle seks magnetane på baksida av det betente høgre kneet mitt.
Vart smertefri på under eit døgn. Raudfargen er òg vekke. Heilt utruleg!
Vart anbefalt av ein kamerat som var plaga med slitasjegikt.
Anbefalast på det sterkaste!
Beste helsing Iver Berge.

Slitasjegikt

Har vært sterkt plaget med slitasjegikt i venstre kne i mange år. Dette har medført mye smerter.
Var heldig og komme i kontakt med Sam K.Skår på Eid, og han anbefalte meg å bruke Boost magnetbånd over venstre kne.
Merket allerede etter ett døgn att smertene var så godt som borte. Har til nå brukt magnetbåndet i 3 dager og er veldig fornøyd.
Kan anbefale magnetbånd til andre med samme plager som meg.
Audun Egge – Utvik

Eksem

Eg kjøpte eitt magnetarmband på Strynemessa.Hadde ingen tru på at det ville hjelpe.Men med dei gunstige kjøpsbetingelsane,så tenket eg at eg ville prøve.

Hadde eksem og sprukne sår på begge handflatene og albogane.Har gått med hanskar,og prøvd alt innan salver følte eg.Har fått sprøyta inn kortison.Var bra ei stund,men så kom det tilbake.

No har det gått 6 mnd., og hendene og albogane mine er heilt fine.Det vart verre i begynnelsen,men så vart det mindre og mindre.No er det heilt borte.

Eg tørr ikkje ta av armbandet,for eg er redd for at det kjem att!!

Eg har ikkje brukt salve sidan eg begynte med armbandet.

Olaus Jogeir Sjåstad

Beinhinnebetennelse

Eg har hatt beinhinnebetennelse i begge leggane i fleire år.Har operert begge leggane for dette,men blei aldri heilt bra igjen.

Ved hard belastning,med meir enn 2 økter fotball,eller springing i veka,aukar smertene,og eg greier nesten ikkje å gå på beina!

Prøvde ut Sam.Kristian Skår sine Bioflow-magnetar,direkte festa til det området som verkte mest.

Veke 1: Magnetane festa innanfor høge strømper heile dagen og natta,på venstre leggg.

Veke 2: Same som veke 1, men på høgre fot.

På den foten magnetane var festa,hadde eg lite eller ingen smerter,og følte ein varmeforskjel på beina.

No har eg gått utan magnetar i 1 mnd. igjen, og det er ingen tvil om at eg skal kjøpe magnetar!!

Dette virkar på meg!

Rolf Hagen

Fibromyalgi!

Dette er helt fantastisk, og jeg har fått en helt ny hverdag,etter at jeg begynte å bruke et magnetarmband mot fibromyalgi.

For 4 år siden fikk jeg diagnosen fibromyalgi,og jeg har vert plaget med stivhet i muskulatur og i leddene, i tillegg til mye smerter!

Nå har jeg kuttet ut den smertestillende og betennelsesdempende medisinen min.

Det hele startet med at mannen min vant et gavekort med aquamassasje hos “magnetmannen” Sam.Kristian Skår på Nordfjordeid.

Dette passet veldig bra,da mannen min var helt “av” i ryggen,og tvilte på at han greidde å komme seg på hjortejakt.

Etter 15 min. aquamassasje,var han så klar som han kunne bli til en helgens jakt!

Etter massasjen fikk mannen min høre om Bioflow-magnetene av Skår,og de avtalte at jeg skulle få låne et armbånd i 4 uker.

Jeg gikk drastisk til verks,og sluttet tvert med tabletter.

Etter noen dager,så hadde jeg mindre smerter,og leddene var mer bevegelige.

Fire uker senere kjøpte jeg et Pirouette-armbånd.

Jeg har i ettertid kjøpt et magnetarmbånd `til i “gull”!

Og livet er blitt forandret på grunn av magnetarmbåndene.

Nå klarer jeg meg – mer eller mindre – uten tabletter.

Alle har jo sine dårlige dager,men nå er livet herlig,MED magneter,og UTEN smerter hver eneste dag!!

Til slutt vil jeg bare nevne en ting: Det eneste du som kunde risikerer når du kjøper et magnetprodukt av magnetmannen,er bedre helse!

Den økonomiske risikoen tar Skår,da han betaler tilbake 85 % av kjøpesummen etter 12 mnd., til de kundene som IKKE er fornøyd med magnetene de har kjøpt!

Så enten blir du fornøyd helsemessig,eller økonomisk!

Kan det bli bedre!?

Med hilsen Nina Moen Haugen, Hønefoss.

Hei, Sam.Kristian Skår!

Jeg har fått en pangstart på et nytt liv!! Jeg hadde nesten glemt hvordan livet kunne vere. Skjønner at smerter stjeler masse energi.

Jeg syntest at det var det noe med denne mannen der oppe på Nordfjordeid. Jeg følte at du overleverte en erfaring på de utvalgte produktene dine med en innsikt som gjorde meg nysgjerrig og samtidig trygg.

Magnetene er fremdeles min trøst og støtte. Jeg kobler noen ”av og på”, av de 4 små magnetknappene og bruker nesten alltid armbåndet dag og natt. Ofte ligger «mega magneten» – H2FLOW – i senga eller er med meg i bilen på lengre turer. Jeg trenger ekstra «kick» når jeg skal slappe av eller når jeg må utfordre muskulaturen i en stilling (bilkjøring). Jeg skylder deg kanskje å fortelle at jeg har skoliose. En s-formet og dreid ryggrad. Skjevheten er målt til noe over 30 grader og det er litt usikkert om den hellingen har vært konstant siden tidlige ungdomsår, eller om den heller mer nå som årene teller over 60.

Allmennlegene sier at det er ikke smertefullt å ha skoliose..
Nei vel, sier jeg, men den er smertefullt å leve med!

Meningene er mange. Se www.ryggforeningen/skoliose.
Som du forstår er det tilfeldig hva helse-Norge møter meg/oss med.

Jeg tenker sånn:
Støttemuskulaturen min er under stadig spenning,siden ryggraden utfordrer forskjellig dyptliggende støttemuskulatur til enhver tid, når jeg står, sitter og ligger på forskjellig måte, vil det alltid være noen som ikke får «hvile» og får ekstra spenning.

Jeg fikk skreddersydd korsett først i 2011. (Jeg hadde lest om det i fagbladet og var heldig med spesialisten jeg ble henvist til.) Det har hjulpet meg mye, men ennå har jeg slitt med spenningsknuter i kroppen. Jeg har en spesielt dyktig fysioterapeut, som behandler meg med blant annet triggerpunkt massasje og laser.

Hun har kjent forandringen i spenningen, som vi tenker skyldes magnetene. De plasserer jeg på triggerpunktene, ved behov, så og si daglig.

I helgen deltok jeg på et kurs i «Medisinske urter i norsk natur»
med Rolv Hjelmeland (se www.rolv.no). Et spennende og inspirerende kurs som jeg gjennomførte” oppkoplet” til magneter – fordi jeg kunne delta som sittende og stående deltaker , som de andre – uten å ta ekstra pauser (legge meg ned eller sitte med ryggen langt tilbakelent.) Hurra for meg og takk til magnetene som ga meg støttende/ motspenning eller stimuli, så muskulaturen ikke fikk utålelig høy spenning (spenningsknuter), så jeg kunne gjennomføre kurset.

Tusen takk for at jeg har møtt deg og magnetene..
Så langt en rapport fra min hverdag..

M.Sandvold

UTRULEGE XOCAI-SJOKOLADE !!

Eg er ei eldre dame på 83 år som har diabetes 2. Har hatt da i mange år, men no i dei siste åra har eg måtte ta ein liten dose med tabletter. Tidlegare har eg klart da med å forandre kostholdet litt.

Da var etter jul blodsukkeret bare steig, klarte ikkje å få da ned ka enn eg gjorde.

Fekk høre om denne sjokoladen av ei som hadde vore på alternativ messa i Bergen.

Fant ut att da gjekk no an å prøve. Hadde fått beskjed att eg måtte komme meg til lege, men hadde ikkje mykje lyst å auke opp med medisiner. Ga helse personalet beskjed om att eg ville prøve noe alternativt, so dei fekk gje meg 3 veker og so måle blodsukkeret.

Fekk bestilt sjokoladen hos Sam Skår. Eg spiste 3 sjokolader kvar dag, litt før eller etter måltid. Skulle drikke mykje vatn. Dei første 4 dagene var eg litt trøtt og litt uggen, men da vart borte.

Eg må seie at eg var litt spent desse vekene. Før eg starta på sjokoladen målte dei blodsukkeret til 10 og etter 3 veker hadde da gått ned til 8, da var jo heilt fantastisk.

No har eg redusert til 2 sjokolader kvar dag. Følte da gjekk litt utover søvnen, men eg tok sikker siste sjokoladen litt for seint på dag. No har eg gått på den i 3 månader, blodsukkert held seg fint og blodtrykket er stabilt.

Ellers har eg meir energi , er meir opplagt enn før og merker at vekten er gått ned. So eg kjem til å forsette med denne sjokoladen. Sjokoladen er litt dyr, men vel verdt pengene når da hjelper.

Hilsen ein fornøgd sjokolade-kunde.

Tilbakemeldinger om magnetarmbånd, aquamassasje m.m.

Magnetarmbandet har redusert migrene-anfalla,og Xocai-sjokoladen har gjort meg meir opplagt!

Eg må bare fortelle om dette fantastiske magnetarmbandet som har forandret mykje av min hverdag.

Eg er ei dame på 46 år. Eg har hatt migrene siden eg var 18 år. Da har gått mange dager bort i migrene og smerter i nakke. På det verste hadde eg 5 anfall for veka. Da var nesten ikkje til å halde ut. Trudde av og til eg ikkje kom til å overleve. Ofte fekk eg anfall på ettermiddager og kvelder, med mange søvnløse netter. Kunne og` vakne med migrene .

Måtte mange ganger på legevakt og lege kom heim. Måtte få sprøyter med smertestillende og muskel avslappende for att eg skulle få sove. Da forsvant som oftast migrena.

Eg trur eg har prøvd dei fleste migrene medisiner. Og i mange år gjekk eg på blodtrykk- medisiner som forebyggende, men da hjelpte ikkje.

No tar eg ein migrene medisin som heiter Relpax. Den hjelper men eg er utslått den dagen eg tar den.

Eg har vel også prøvd da meste av alternativ behandling. Homøopat, akupunktur, healer, biopat, fotsoneterapi, kiropraktor, muskelterapaut. Kanskje litt bedre mens eg held på med behandlingene, men da kom igjen. Spesielt gale var da når eg hadde menstruasjon. Dei som ikkje har hatt migrene kan ikkje sette seg inn eller forestille kor jævlig desse smertene er.

For 2 år siden var eg i Bergen på alternativ messa. Det var ein ven som sa at dar går dei som ikkje har noen alternativ….

Der trefte eg Sam. Han stod på stand og anbefalte desse magnet-armbånda Eg kunne kjøpe dei, og virket dei ikkje, fekk eg levert dei tilbake innen 12 mnd., og få 85% av kjøpesummen igjen. Då fant eg ut att da var vert å prøve. Hadde da blitt behandlet i over eit halv år med kortison sprøyter for betennelse i ein arm.

Eg hadde ikkje brukt armbandet lenge før eg merka at eg hadde mykje mindre smerter i arm, nakke og skulder. Tenkte med det samme att eg hadde sikker blitt bedre uten og`. Migrene annfalla begynner å verte sjeldnere og sjeldnere. Eg som hadde opp i 5 anfall for veka har kanskje ikkje 5 for månaden i dag. Har fått eit nytt liv.

Eg kjøpte armband til mannen min og`. Han hadde gått med betennelse i arm lenge og fått time til operasjon. Men etter han hadde brukt da ei stund ble han so mykje bedre at han avbestilte timen til operasjon.

Eit godt bevis på att armbandet virker har eg eit godt bevis på. Eg mista eit ledd av armbandet so eg kunne ikkje gå med det. Eg måtte bestille noen ledd og hadde ikkje gått i mange dager før eg held på å verke meg i hel i armen. Fekk mykje migrene-anfall. Til slutt sa eg til mannen min att eg måtte få låne armbandet hans til eg fekk mitt i orden. Eg hadde ikkje da lenge på før eg merka at smerten i armen vart borte. Da var det for meg ingen tvil lenger om att armbandet var fantastisk. No tar eg da kun av når eg dusjar.

Neste gang eg var på Alternativmessa i Bergen fekk eg høyre Sam fortelje om denne fantastiske sjokoladen som kan ha bra virkning på helsa. Eg har jo migrene, høgt blodtrykk, høgt blodsukker, vil gå ned i vekt, og lite energi. Eg kjøpte for å prøve, hadde lyst å få litt meir energi. Eg har vel spist på da ein månad no og eg merker stor forskjell. Er so mykje meir opplagt. Kan jobbe heile dagen og er sjelden eller aldri trøtt. Vakner opplagt og klar for ein ny dag. Da er ikkje tvil om at da er sjokoladen som virker. So eg tenker eg fortsetter med den og`.

Hilsen ein fornøyd bruker..

Aquamassasje

Eg har vert plaga med ryggen i minst 15 år, men det er dei 3 siste åra det har forverra seg. Eg har vert på ferie på Stårheim, og vart anbefalt av ein slektning om å prøve aquamassasje. No har eg hatt 10 behandlingar, og føler meg som eit nytt menneske!

Det blir fleire turar til Stårheim/Nordfjordeid i løpet av året.

Spring og bestill time folkens!! :-)

Atle Åsebø

Behandling av fotballskade med magneter og D-Tox

Min sønn går på toppidrettklassen i Molde og trener fotball. Vil gjerne dele min/hans erfaring med bruk av magneter og D-Tox. I 2005 rev han en liten muskel tilhørende låret/lysken fra hoften. Denne skaden gjorde at han fikk problemer med lysken i etterkant, noe som i perioder vanskeliggjorde det høye treningstempoet på skolen. Han måtte i perioder redusere treningen med halvparten.

Fikk kontakt med Sam Kristian Skår i forbindelse med at vi jobber med samme behandlingstilbud innen aquamassage, detox-behandling, og magnetterapi. Fikk i 2008 låne 2 stk magneter (Boost Buttons) med Sam Kristian som jeg skulle prøve på sønnen min. Disse festet han i boxeren sin, en på høyre og en på venstre side. Etter bare 3 dager var han i normalt treningsrutine igjen. De gangene han får problemer med lysken under og etter trening, setter han på knappene. Det går ikke lenge før smertene er borte og neste dag er lysken helt smertefri.

Påsken 2009 forstuet min sønn foten sin kraftig. Neste dag la jeg på magneter innenfor bandasjen. En på hver side av ankelen. Behandlet han deretter med 2 D-Tox spa- behandlinger før han måtte reise på skolen igjen. Men magnetene beholdt han på. Han rapporterte til mor: «Jeg er så tørst og sulten og så sover jeg hele tiden». Jeg fortalte han at det må vel være bra, et godt tegn på at helbredelsesprosessen er i gang. Etter bare en uke var han i full trening igjen, noe som er helt uvanlig med sånne skader.

Men dessverre så gjekk det ikke bedre enn at han fikk seg en ny smell i midten av mai. Det var en så kraftig smell at gutten ble sendt på sykehus med store smerter. De var sikker på at foten var brukket, men det var «bare» en stygg forstuing. Legene ble bekymret da de så på foten hans og mente at han var ute av fotballen i minst 8 uker. De var såpass bekymret at de kalte han inn til ny undersøkelse en uke etter skaden. Da skulle de vurdere om det var nødvendig med operasjon. I mellomtiden hadde han vært hjemme og fått behandling med D-Tox spa. Han hadde og i tillegg hatt magnetene på seg hele tiden. Etter en uke var han på sykehuset til ny undersøkelse og fikk da beskjed om at han bare kunne begynne å trene igjen!!! Da han kom hjem og fortalte dette spurte jeg han; ”Fortalte du legen hva du hadde gjort?” ”Nei”; sa han .. ”De hadde ikke trodd på meg likevel….”, og det hadde han sikkert litt rett i.

Igjen hadde magnetene og D-Toxen vist at den kunne speede opp helbredelses prosessen i kroppen. Tenk å kunne korte ned tiden med 7 uker….. Helt utrolig og virkelig verdt å prøve!!!

fot

Bilde av foten etter 2 dager. Første bilde før D-Tox spa og andre etter behandling. En ser godt hvordan foten reagerer på D-Toxen med å hovne opp (det gjekk ned etter noen minutter) I tillegg ser en hvordan fargen i foten har forandret seg.

Men obs; det kan klø kraftig under behandlingen, hjelper godt å ha en pinne eller noe for å klø seg med :o)

Magny Kjølstad, mobil 900 21 267

Smertefri etter 16 år!

Jeg er en dame på 71 år som har slitt med nerve-smerter i bena i 16 år. Dette mente legene skyldes at jeg har diabetes.I tillegg har jeg måttet bruke sokker om nettene, på grunn av at jeg frøs på bena.Ullbukse i tillegg til stillongs har vert nødvendig å bruke store deler av året. Balansen har ikke vert helt slik som den skulle, og det har resultert i at jeg flere ganger har mistet balansen og falt. Det har resultert i at jeg måtte bruke rulator eller staver, for å føle meg trygg på å gå og hente posten, og gå på butikken.I 16 år har jeg følt at jeg har gått på puter, da jeg har hatt liten eller ingen følelse under føttene. Nattesøvn har det ikke vert mye av heller, da jeg har hatt mye verk i bena. Da har det bare vert å komme seg opp å gå, for å få i gang blodsirkulasjonen. Det har vert slitsomt å ikke få sove mer en noen timer hver natt.

En dag jeg pratet med Bente Horsdal, – som er begynt med aquamassasje, detox-behandling, og salg av magneter i Bodø- og fikk jeg vite at hun skulle få besøk av en som kanskje kunne hjelpe meg med plagene mine. Den 25.september kom ”den reddende engel” – Sam.Kristian Skår – til behandlingslokalene til Bente Horsdal . Jeg var på plass, men måtte stå og støtte meg opp etter veggen, på grunn av dårlig balanse.

Skår begynte med å ta detox-behandling – fotbad – på meg. Da begynte det å stikke/prikke i føttene, spesielt i den venstre foten. Jeg fikk et magnetarmband på venstre hånd, for å få en bedre effekt av behandlinga. Etter en halv time var detox-behandlingen ferdig. Jeg reiste meg opp og gikk bortover gulvet uten å ha problem med balansen. ”Putene” som tidligere var under bena var borte. Men ikke bare det, jeg la meg kl.22.30 om kvelden og sov til kl.06.15 neste dag.(Abrutt av 2 nødvendige ærend, som jeg må ta hver natt) Magnetarmbandet ble værende på venstre hånd, og det angrer jeg ikke på!

Nå har jeg sluttet med smertestillende tabletter, som jeg tidligere måtte ta flere ganger hver dag. Jeg må ikke opp å gå flere ganger hver natt, for smertene er borte, og føttene er varme. Rulatoren er fått ferie enn så lenge, og jeg har fått et nytt liv, takket vere magnetmannen fra Nordfjordeid. Tidligere var jeg redd for å bo alene, da jeg var redd for å falle og skade meg,men nå er den frykten borte vekk!

Tusen takk for hjelpen Sam.Kristian, du er fantastisk!

Hjertelig hilsen Olaug Hansen

Magnetarmbånd

Hei Sam.Kristian!

Eg vil at du skal få ei tilbakemelding på magnetane, som eg fyrst prøvde prøvde hjå deg, og seinare kjøpte.Den beste invisteringen i mitt liv!!

Du såg sjølv at eg ikkje kunne gå på foten etter at begge korsbånd og begge leddbånd var revet av.Du festet 6 magneter på foten min, – Boost – og etter 3 timer kunne eg både gå og hoppe.På den ferien var det eg som nektet å ta taxi!!

Røykehosten har kommet seg etter at eg begynte med magnetarmband, og skuldrene som var steinharde, er blitt mykje bedre.

Ps:Sjølv hadde eg ingen tru på dette, men når eg kunne gå etter 3 timer, så trur eg virkelig på det.Alle må huske at kroppen er eitt, – ikkje som når du går til doktor, – og arm er ein arm, og eit bein er eit bein! :-)

Renate Husa

Magnetarmbånd 2

Hallo Sam.Kristian Skår

Kjøpte et Elite magnetarmband i gull i juni, og etter 14 dager begynte jeg å merke forandringer i kroppen. Er i overgangsalderen med hetetokter, – har hatt det et par års tid – og det har blitt helt borte!

I tillegg har jeg fått en regelmessig menstruasjon igjen.

En del hodepine har forsvunnet, og jeg er blitt mindre stiv i bena om morgenen.

Huden har blitt mykere, og ikke så tørr lenger.

Jeg vil anbefale andre med liknende plager å prøve et magnetarmband!

Mvh. Nora

Kalde føtter

Eg vil takke deg for at eg fekk låne eit magnet-armband gratis i 14 dg. Det forandra føtene mine.

Som eg sa til deg då eg var innom kontoret ditt under Eidamessa 08, har eg hatt problem med kalde føter i over 20 år. Sjølv om eg har brukt ullsokka, og gode sko, har eg vore kald på føtene ute og inne i hus.

Eg må nok sei eg var skeptisk på at eit lite armband kunne ordne på dette. Men då du sa eg kunne få låne det gratis, tenkte eg at det var no berre å prøve. Eg tok på meg armbandet og gjekk heim og sette meg for å sjå TV. Og virkninga kom etter 2 timar. For ein herleg følelse, eg var varm på føtene. Eg tenkte at dette er vel berre for ei stund. Men eg brukte armbandet om dagen i 2 veker. Då leverte eg det tilbake som avtalt, og tenkte eg får no vente litt å sjå.

Men etter to dagar var eg like kald på føtene som før, og då det hadde gått ei veke bestemte eg meg for å kjøpe eit armband. Og det har eg ikkje angra på. Eg vart varm på føtene igjen, og kan no sitte i stova utan sokkar. Og det er fint å kunne gå tur utan å alltid fryse på beina. Så eg kan med god grunn anbefale magnetarmband til andre.

Mvh Abdoulie Gassama

Stråling fra mobil

Hei Sam Kristian,

Her kommer noen linjer om hvordan jeg har opplevd effekten av krystallen:

Før jeg kom i kontakt med Sam Kristian Skår som introduserte meg for Biophone, var jeg svært plaget av stråling fra mobiltelefonen og hustelefonen som jeg ofte bruke flere timer hver dag. Jeg reagerte med å få influensalignende symptomer i tillegg til smerter i øret. Det kjentes ut som om musklene og kroppen rett og slett ble «sur», og var konstant sliten og i dårlig form selv om jeg hadde sovet godt!

I januar 2007 utviklet jeg ett stygt utslett i ansiket som kom og gikk. Merket at dette forverret seg etter perioder hvor jeg hadde snakket mye i telefon.

Etter at jeg fikk kjøpt Biophone krystallen fra Sam Kristian og enkelt limt den fast på mobiltelefonen, har jeg helt utrolig fått en mye bedre hverdag! Det er ikke tvil om at Biophone har hjulpet meg!! Jeg har faktisk ikke vært plaget i det hele tatt siden jeg begynte for 3 mnd siden, hverken med utslettet i ansiktet eller de influensalignende symptomene!

Jeg vil absuolutt på det varmeste anbefale alle som bruker mobiltelefon å anskaffe seg en slik krystall

Mvh Hilde Bredesen

Migrene

Heihei :) :)

Huff denne mailen gikk i glemmeboka.. Håper ikke det er for sent at jeg sender deg «mine erfaringer med magnetene».

Jeg har da vært plaget med migrene siden 6-årsalderen. Verste perioden var mellom 14 og 20 år. Mye stress med skole, lite systematiske matvaner osv osv. I 20-årsalderen gikk migreneanfallene mer eller mindre tilbake, færre anfall. Kanskje bare 2-3 i måneden – noe som man faktisk kan leve med.. Det var ihvertfall ikke annenhver dag som i ungdomsalderen.

Så for omtrent et og et halvt år siden, i en alder av 26 år begynte det igjen… Med anfall nesten annenhver dag og flere dager i strekk.. I 3-4 mnd hadde det holdt på da jeg ved en tilfeldighet kom i snakk med Sam Kristian. En av mine kolleger fortalte meg om hvor utrolige magnetene hans var og hvor mye de hadde hjulpet henne, med bla. ulike smerter og søvnproblemer. Og jeg var rett og slepp bare desperat av det faktum at migrenen var kommet tilbake og mye sterkere..

Aldri i mitt liv har jeg trodd på hverken alternativ medisin eller noe som helst form for helbreding av noe slag. Da Sam Kristian nevnte for meg at han hadde hadd mange gode erfaringer med kunder som hadde vært plaget med migrene og hadde blitt hjulpet av magnetene, tenkte jeg at kanskje det har verdt et forsøk. Dette med x antall alternativ medisinering prøvd ut (både homeopati og akupuntur) og veldig skeptisk til magnetene, men jeg kjøpte meg da et magnetarmbånd.

Siden den dagen jeg satt på meg armbåndet, og det er da snart ett år siden, kan jeg telle antall migreneanfall jeg har hatt på en hånd!!! Jeg vet det høres for utrolig ut for å være sant, og det spiller ingen rolle om hvem som tror meg eller ikke. Og hvem som synes jeg er helt forstyrret som kan tro på noe sånt. For forandret livet mitt det har magnetene gjort og hjulpet meg så veldig veldig mye, at det er det eneste jeg bryr meg om! :)

Håper dette kan være veiledende for andre som har lignende problemer som jeg hadde:) Tusen takk Sam Kristian.

Vennlig hilsen Erika Olsen

Smerter

Hei Sam og takk for at vi fikk møte deg. Det var en veldig nyttig ting for oss og veldig hyggelig.

Som eg sa til deg om hvor mye smerter eg hadde i mine tomler og fingrer, eg hadde problemer med å gripe ting, så eg hadde problemer på jobben.

Nå er eg helt fin, har ikke vondt, takket være magneten. Takk skal du ha Sam, er også blitt god i armen min. Bare et spørsmål, må eg bytte magnet fra arm til arm? Da eg bytter fra den vonde armen fikk eg vondt igjen, byttet tilbake og ble bra.

Arne er også mye bedre i ryggen og føler seg i fin form.

Takk skal du ha Sam.

Vennlig hilsen Gerd og Arne

Smerter 2

Hei Sam.Kristian!

Eg vil at du skal få tilbakemelding om magnetarmbandet som eg fekk til Jul.

Det er heilt fantastisk! Eg har vert plaga med smerter i skuldrane og ryggen etter mange år i helsesektoren, med mange tunge løft. Det var spesielt venstre skuldra, der var eit punkt som var så vondt at eg knapt kunne halde ei avis.

Skifta armbandet over på venstre arm om kvelden. Dagen etter hadde smertene forplanta seg over heile venstre side, nakke, skulder, og rygg. Eg var heilt stiv, men utover dagen forsvann alle smerter som dogg for sola. Har ikkje hatt smerter sidan.

Eg må også få med at eg har fått ei anna søvnrytme. Føler meg meir utkvild og opplagd.

Eg vil anbefale magnetarmbandet på det varmaste.

Åshild

Bronkitt

Hei Sam Kristian,

Takk for sist! Jeg hadde bronchitis, og ingen medikamenter hjelpte meg, til Inger kom til besøk og ga meg magneter. Jeg var riktig fortvilet med smerter alt over kroppen, og første natt jeg har sovet godt var med magneten. Tusen takk skal du ha, også for informationen jeg fikk i dag. Unskyld for min norsk, fordi jeg er tysk, men «ja vi velsker dette landet…»

Hjertelige hilsen fra Emily Wilczynski

«Eg har slitt med slitasje og betennelse i knær og leggar i snart to år. I tillegg har eg nylig fått påvist fibromyalgi. Eg har alltid vore glad i å gå fjellturar og trene styrke, og dette er noko eg har gjort veldig lite siste åra då det har vore svært smertefullt. Eg har i perioden vore sjukmeldt 100% i 3 månadar og jobba 50% i 1 år. Ei venninne fortalde meg at ho hadde fått god hjelp av magnetar, og anbefalte meg derfor å prøve dette. Eg kjøpte Elite magnetarmband og brukte det først ei veke på venstre handa utan å merke noko forskjell. Deretter skifta eg til høgre handa ein kveld, og våkna opp dagen etterpå utan smerter. Armbandet har definitivt forandra livet mitt, og eg er no i gang med å trene meg opp att. Eg har gått fleire lange turar siste to månadane og har byrja å trene med tyngre vekter att. Ikkje alle dagar er smertefrie, men livskvaliteten er betydeleg forbetra etter at eg byrja å bruke armbandet. No jobbar eg 100% utan problem.»

Mona